Τρ. Ιαν 31st, 2023

Άγνωστοι έσπασαν το αυτοκίνητο γνωστού δικηγόρου στη Σύρο

Κοινοποίηση >

Επίθεση με στόχο το αυτοκίνητο του γνωστού Δικηγόρου Ελευθέριου Κίκιλη, εξαπέλυσαν άγνωστοι, πιθανότατα τις πρώτες πρωινές ώρες, έξω από το σπίτι του στην οδό Σταματίου Πρωίου &, Φιλίνης στην Ερμούπολη.

Σήμερα το πρωί, γείτονας του κ. Κίκιλη, περνούσε εκείνη την ώρα από τη σημείο, αναγνώρισε το όχημα και τον ειδοποίησε.

Ο γνωστός δικηγόρος της Σύρου δεν πίστευε στα μάτια του όταν αντίκρισε το όχημα του. Άγνωστοι έκαναν στην κυριολεξία «γυαλιά- καρφιά» το πίσω τζάμι του αυτοκινήτου. Αγανακτισμένος ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου καθώς εδώ και 46 χρόνια δεν του έχει παρουσιαστεί το οτιδήποτε, ούτε καν απειλές εξαιτίας του επαγγέλματος του, αποκλείοντας το γεγονός οτι η επίθεση ήταν επι προσωπικού.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι κανένα άλλο αμάξι σε κοντινή απόσταση δεν είχε υποστεί ζημιά, ωστόσο τα τζάμια είχαν πεταχτεί 10 μέτρα περιμετρικά, ενώ υπήρχε κίνδυνος τραυματισμού.

Το συγκεκριμένο περιστατικό ωστόσο έβγαλε μια ακόμα είδηση καθώς σύμφωνα με τον κ. Κιιλη ειδοποίησε την αστυνομία η οποία δεν έφτασε ποτέ καθώς όπως τον ενημέρωσαν μετά από 1,5 ώρα δεν υπήρχε ελεύθερο περιπολικό (έλλειψη προσωπικό), κάτι που θα πρέπει να μας απασχολήσει ιδιαίτερα σαν νησί.

Αξίζει να τονιστεί ότι ο κος Κίκιλης ενημέρωσε το τμήμα καθαριότητας του Δήμου ενώ αύριο το πρωί θα κάνει μήνυση κατ αγνώστων.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ