Σα. Ιαν 28th, 2023

Δήμος Σύρου – Ερμούπολης: Ποιοι δημοτικοί σύμβουλοι στηρίζουν την υποψηφιότητα του Άρη Ρώτα

Κοινοποίηση >

Την υποψηφιότητά ενόψει των δημοτικών εκλογών του 2023 για το Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, ανακοίνωσε την Τετάρτη ο επιχειρηματίας, Άρης Ρώτας.

Στην εκδήλωση παρουσίασης της υποψηφιότητας παραβρέθηκαν εκπρόσωποι φορέων, φίλοι και συνοδοιπόροι του νέου υποψήφιου δημάρχου, αλλά και άνθρωποι οι οποίοι θα συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιό του.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στη χθεσινή παρουσίαση έδωσαν το παρών και εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι από το συνδυασμό της δημοτικής αρχής, οι οποίοι, είναι πολύ πιθανό να θέσουν υποψηφιότητα με τον κ. Ρώτα στις επόμενες δημοτικές εκλογές. 

Συγκεκριμένα, την εκδήλωση παρακολούθησαν οι αντιδήμαρχοι, Παναγιώτης ΚουταβάςΑγγελική Πρίντεζη και Γιάννης Βρούτσης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Γιάννης Κεράνης, ο δημοτικός σύμβουλος, Μάρκος Ρούσσος, όπως και η πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σύρου, Κανδιώ Μαραγκού, η οποία είναι σύζυγος του υποψηφίου δημάρχου.

Σε πρώτη φάση αυτά είναι τα πρόσωπα μέσα από το σημερινό σχήμα του δημοτικού τα οποία φαίνεται να στηρίζουν την υποψηφιότητα του Άρη Ρώτα. 

ΠΗΓΗ: cyclades24.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ