Πα. Φεβ 3rd, 2023

Εβίτα Σαρηγιάννη «Όταν αγαπάς κάτι πολύ οι αποστάσεις μικραίνουν και ακολουθείς πιστά το όνειρο σου»!

Κοινοποίηση >

Η Εβίτα Σαρηγιάννη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πρέβεζα. Από μικρή την κέρδισε η μουσική και το τραγούδι, το οποίο αποφάσισε να ακολουθήσει επαγγελματικά παράλληλα με τις σπουδές της. 

Είναι μία πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια με ιδιαίτερη χροιά! 

Πρόσφατα, κυκλοφόρησε και η νέα της δισκογραφική δουλειά, από την Panik Platinum, με τίτλο «Είναι Κάτι Βράδια».

Διαβάστε παρακάτω όσα μας είπε…

Πότε αποφάσισες ότι θα ασχοληθείς επαγγελματικά με το τραγούδι;

Αποφάσισα να ασχοληθώ επαγγελματικά με το τραγούδι, παράλληλα με τις σπουδές μου.

Ποιες θα έλεγες ότι είναι οι μουσικές σου επιρροές;

Οι μουσικές μου επιρροές είναι το παλιό και το σύγχρονο ελληνικό τραγούδι αλλά και πολλά ξένα ακούσματα από διάφορα συγκροτήματα και σημαντικούς καλλιτέχνες. Πχ. Scorpions.

Κατάγεσαι και ζεις στην Πρέβεζα. Πόσο δύσκολο είναι για έναν καλλιτέχνη που δεν μένει στην Αθήνα να ακολουθήσει το όνειρο του;

Είναι δύσκολο αυτή την εποχή αλλά όταν αγαπάς κάτι πολύ, οι αποστάσεις μικραίνουν και ακολουθείς πιστά το όνειρο σου!

Πες μας μερικά θετικά και μερικά αρνητικά στοιχεία του χαρακτήρα σου…

Στα θετικά μου, είμαι τελειομανής με ότι καταπιάνομαι. Στα αρνητικά μου, με κυριεύει κάποιες φορές το άγχος, ωστόσο βρίσκω τη δύναμη και το ξεπερνάω.

Έχεις κάποιο καλλιτεχνικό πρότυπο με το οποίο θα ήθελες να συνεργαστείς;

Δεν έχω ένα πρότυπο, έχω πολλά πρότυπα και δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε ονόματα, γιατί δεν θέλω να αδικήσω κάποιους που τους θεωρώ σημαντικούς στο χώρο της μουσικής.

Πριν μερικές μέρες κυκλοφόρησες τη νέα σου δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Είναι Κάτι Βράδια» από την Panik Platinum. Σωστά;

Σωστά. Για μένα αυτή η συνεργασία είναι πολύ σημαντική γιατί πιστεύω στην συγκεκριμένη εταιρεία και είμαι υπερήφανη που συνεργάζομαι με την Panik Records γιατί αυτή τη στιγμή είναι κυρίαρχη στο χώρο της δισκογραφίας.

Πως ήταν η συνεργασία σου με τον Λευτέρη Κιντάτο;

Η συνεργασία μου με τον Λευτέρη Κιντάτο ήταν άψογη και τον ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί εκτός από πολύ καλός στον χώρο της μουσικής είναι και ένας υπέροχος άνθρωπος.

Διανύουμε μία περίεργη εποχή για τα μουσικά – και όχι μόνο – πράγματα. Εσύ πώς βλέπεις την όλη κατάσταση;

Είναι γενικά δύσκολη η κατάσταση σε όλους τους τομείς αλλά πιστεύω ότι κάποια στιγμή τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα. Θέλω να είμαι αισιόδοξη.

Ετοιμάζεις κάτι για το κοντινό μέλλον; Εμείς τι να σου ευχηθούμε;

Ετοιμάζω εμφανίσεις ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό και φυσικά ακούω νέα τραγούδια για να επιλέξω κάτι το οποίο θα παρουσιάσω στο κοντινό μέλλον. Ευχηθείτε μου υγεία και όλα τα άλλα θα έρθουν. Το ίδιο εύχομαι και για εσάς.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ