Σα. Μαρ 25th, 2023

Επίσκεψη του νέου Περιφερειακού Αστυνομικού Δ/ντη στα γραφεία της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου

Κοινοποίηση >

Τον νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, Ταξίαρχο Λουκά Θάνο υποδέχθηκε στο γραφείο του, ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης, μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης καλωσόρισε τον νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, ο οποίος πριν την ανάληψη των καθηκόντων του υπηρετούσε ως Διευθυντής στη Β’ Διεύθυνση Αστυνομίας Δωδεκανήσου και του ευχήθηκε καλή δύναμη στο σημαντικό και απαιτητικό έργο του για την επίτευξη του κοινού καλού και της ευημερίας της τοπικής κοινωνίας.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα κοινής συνεργασίας για την ασφάλεια των κατοίκων, την επίτευξη χρηστής διοίκησης και τη διασφάλιση της τάξης στα νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Μετά το πέρας της εθιμοτυπικής συνάντησης, ο κ. Θάνος δήλωσε:

«Σε συνεργασία με όλους τους φορείς και υπηρεσίες θα διασφαλίσουμε την τήρηση της έννομης τάξης στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου και τη διατήρηση του περιβάλλοντος ασφάλειας για τους επισκέπτες και τους κατοίκους».

Αντιστοίχως, ο κ. Λεονταρίτης, σε δήλωση που προέβη ανέφερε:

«Καλωσορίζω το Νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή και του εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο του.

Είναι βέβαιο ότι η άριστη συνεργασία των προηγούμενων ετών της Περιφερειακής Αρχής με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου θα συνεχιστεί σε όλα τα επίπεδα».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ