Σα. Μαρ 25th, 2023

Ερμούπολη: Το παλιό εντευκτήριο του Ν.Ο. Σύρου γίνεται σύγχρονο τουριστικό κατάλυμα

Κοινοποίηση >

Μόνο θετική εξέλιξη μπορεί να χαρακτηρισθεί η αξιοποίηση του κτιρίου που παλαιότερα λειτουργούσε ως εντευκτήριο του Ναυτικού Ομίλου Σύρου στην Πλατεία Αφανούς Ναύτη της Ερμούπολης στην περιοχή Νησάκι.Το κτίριο το οποίο βρίσκεται στην οδό Ακτή Καταδρομικού Έλλη και είναι ανενεργό εδώ και πολλά χρόνια, μισθώθηκε προς εμπορική εκμετάλλευση στην εταιρία NOS Suites IKE για το χρονικό διάστημα από 1/7/2022 έως 31/6/2031.

Η εν λόγω νεότευκτη εταιρία προτίθεται να το αξιοποιήσει με τη δημιουργία τουριστικών καταλυμάτων και σουιτών. Εντευκτήριο Ναυτικού Ομίλου Σύρου Προχωρά ο σχεδιασμός για την εμπορική και τουριστική εκμετάλλευση του παλιού εντευκτηρίου του Ναυτικού Ομίλου ΣύρουΜε πρόσφατη απόφασή της, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης ενέκρινε την αλλαγή χρήσης του ακινήτου και συγκεκριμένα του α’ ορόφου αυτού, του οποίου είναι και ιδιοκτήτης. Το ισόγειο τμήμα ανήκει στο Ναυτικό Όμιλο Σύρου.

Μετά από αυτή την εξέλιξη η εταιρία που σκοπεύει να αξιοποιήσει το κτίριο θα προβεί στις απαιτούμενες διαδικασίες προκειμένου να διασφαλίσει όλες τις εγκρίσεις και αδειοδοτήσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες για να υλοποιηθεί η επένδυση που σχεδιάζει

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ