Sun. May 28th, 2023

ΚΥΚΛΑΔΕΣ CHANNEL

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Κοινοποίηση >

Η Πάρος είναι το τρίτο σε μέγεθος νησί των Κυκλάδων και αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς διεθνώς, προσελκύοντας πληθώρα τουριστών, γεγονός που έχει αυξήσει σημαντικά το επενδυτικό ενδιαφέρον με τεράστια ζήτηση για ακίνητα στο νησί.

Οι επισκέπτες στην Πάρο μπορούν να απολαύσουν το απέραντο γαλάζιο, τους λόφους και τα χωριά που είναι σαν να τα σχεδίασε ένας μοντέρνος καλλιτέχνης. Το νησί προσφέρει επίσης γευστικό πρωινό στα τοπικά καφενεία και φανταστικό ντόπιο φαγητό στις οικογενειακές ταβέρνες και εστιατόρια. Όσοι επιλέγουν το νησί για να περάσουν εκεί όμορφες στιγμές μπορούν ακόμη να πιουν το ουζάκι ή το κρασάκι τους  με τους ψαρομεζέδες σερβιρισμένους δίπλα στο κύμα, απολαμβάνοντας ήρεμες και έντονα γευστικές ημέρες στην Πάρο αλλά και μια “ζωντανή” νυχτερινή ζωή.

Μία ακόμη ενδιαφέρουσα εμπειρία στο νησί αποτελεί το μουσείο Κυκλαδικής Λαογραφίας Μπενέτου Σκιαδά, όπου οι επισκέπτες μπροούν σε μινιατούρες έναν μικρό στόλο από πιστά αντίγραφα πλοίων, πολεμικών, εμπορικών αλλά και καϊκιών καθώς και κυκλαδικά, χαρακτηριστικά, ιστορικά μνημεία και αντικείμενα καθημερινής χρήσης. Πρόκειται ξεκάθαρα για ένα ενδιαφέρον αξιοθέατο για κάθε επισκέπτη.

Η Πάρος προσφέρει όμως επίσης ενδιαφέρουσες επιλογές και για τα παιδιά, τα οποία μπορούν να συμμετέχουν σε δραστηριότητες όπως – μεταξύ άλλων – ποδηλασία, τένις, ιππασία, καταδύσεις αλλά και φυσικά να ξεδώσουν και στις νεροτσουλήθρες του νησιού.

Γίνεται επομένως κατανοητό γιατί υπάρχει τόσο μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον για ακίνητα στην Πάρο. Μία τέτοια ευκαιρία διαθέτει η doValue μέσω της πλατφόρμας ακινήτων altamiraproperties.gr. Πρόκειται για μία μεζονέτα συνολικής επιφάνειας 99,16 τ.μ., με ισόγειο και πρώτο όροφο, κοντά στην Παροικιά (8 χλμ) και συγκεκριμένα σε οικόπεδο στη θέση “ΑΛΥΚΗ” του Δημοτικού Διαμερίσματος Αγκαιριάς του Δήμου Πάρου.

Ειδικότερα, η Μεζονέτα Ε αποτελείται από ισόγειο επιφάνειας 49,18 τ.μ. και πρώτο όροφο επιφάνειας 49,98 τ.μ.. Σημειώνεται ότι οι δύο χώροι επικοινωνούν μεταξύ τους με σκάλα ενώ επίσης στην αποκλειστική χρήση του ακινήτου υπάρχει και μία αυλή επιφάνειας 33 τ.μ..

Αν βρήκατε το ακίνητο ενδιαφέροντος σας, μέσα από την Altamira Properties έχετε τη δυνατότητα χρηματοδότησης με γρήγορες διαδικασίες και ευνοϊκούς όρους. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ, καλώντας στο τηλέφωνο 210 4847657 (9.00π.μ.5.00μμ) ή μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο mortgagepartner@dovaluegreece.gr.

Η doValue Greece, μέσω της doValue Greece Real Estate Services διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στη διαχείριση ακινήτων στην ελληνική αγορά, έχοντας στην διαχείρισή της σήμερα περισσότερα από 260.000 ακίνητα και παρέχοντας ένα πλήρες φάσμα υποστηρικτικών υπηρεσιών. Μέσω της πλατφόρμας altamiraproperties.gr παρέχεται ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον παρουσίασης κάθε κατηγορίας ακινήτων σε όλη την Ελλάδα που δίνει σε επενδυτές και ιδιώτες τη δυνατότητα να βρουν τις ευκαιρίες που ταιριάζουν στις ανάγκες τους. Στην πλατφόρμα μπορείτε να βρίσκετε ακίνητα για προσωπική χρήση ή επένδυση, βλέπετε τα χαρακτηριστικά τους, αξιοποιείτε έξυπνα εργαλεία και ενημερώνεστε για νέες ευκαιρίες.

capital.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ