Σα. Ιαν 28th, 2023

Η πρώτη πτήση ΡΟΔΟΣ -ΣΥΡΟΣ είναι γεγονός

Κοινοποίηση >

Πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 13.30μ.μ. σήμερα το μεσημέρι, η άφιξη της πρώτης πτήσης από την εταιρεία Cycladic IFLY, από τη Ρόδο στη Σύρο . Πρόκειται για την πρώτη «ενδο-νησιωτική, μικρο-αεροπορική» στην Ελλάδα, που ξεκίνησε επίσημα τις αεροπορικές της πτήσεις, συνδέοντας τα νησιά των Κυκλάδων με τα Δωδεκάνησα αλλά και την Κρήτη.

Στην πρώτη αυτή πτήση, επέβαιναν ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και στελέχη της Π.Ε. Δωδεκανήσου. Επίσης την ίδια ώρα αφίχθη στο νησί και ο ιδιοκτήτης της αεροπορικής εταιρείας, κ. Νίκος Λυκιαρδόπουλος.

Στο χώρο του αεροδρομίου παραβρέθηκαν για να υποδεχθούν την νέα αεροπορική εταιρία, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, κ. Γιώργος Λεονταρίτης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μάκης Δαδάος, ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης, κ. Νίκος Λειβαδάρας, ο Αντιδήμαρχος, κ. Νίκος Φωτεινιάς, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, κ. Γιάννης Ρούσσος, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου, κ. Μιχάλης Ζουλουφός, η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κυκλάδων, κ. Παναγιώτα Βούλγαρη, η Αερολιμενάρχης, κ. Βίκυ Πρέκα, εκπρόσωπος της Καθολικής Εκκλησίας και βεβαίως εκπρόσωποι του Λιμενικού Σώματος και της Αστυνομίας που τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή υποδοχής.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ