Σα. Ιαν 28th, 2023

Μήλος: Τέσσερις τραυματισμοί μέσα στο σκάφος μετά από δυνατό κραδασμό – Τρόμαξαν οι επιβάτες

Κοινοποίηση >

Έκτακτο συμβάν με τραυματισμούς επιβατών τουριστικού σκάφους σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης ανοιχτά της Μήλου.

Συγκεκριμένα, ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Μήλου, για τον τραυματισμό τεσσάρων (04) επιβάτιδων Ε/Γ – Τ/Ρ πλοίου, ενώ βρισκόταν εν πλω στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της Μήλου.

Οι εν λόγω επιβάτιδες τραυματίστηκαν μετά από πτώση τους μέσα στο πλοίο, λόγω απότομου κραδασμού, που κατά δήλωση του Κυβερνήτη του οφείλεται σε εμπλοκή της προπέλας και του άξονα με δίχτυα αλιείας. Γενικότερα, από τον πολύ δυνατό κραδασμό υπήρξε έκδηλη ανησυχία από τους επιβάτες του σκάφους οι οποίοι τρόμαξαν από το περιστατικό.

Στη συνέχεια το σκάφος προσέγγισε το λιμάνι της Μήλου ενώ αμέσως οι τέσσερις γυναίκες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας του νησιού, για την παροχή ιατρικής περίθαλψη και οι τρεις εκ των οποίων εξήλθαν. Η τέταρτη επιβάτιδα διεκομίσθη με το Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο ”ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ”, προκειμένου μεταφερθεί σε Νοσοκομείο των Αθηνών για περαιτέρω εξετάσεις.

Από το Λιμεναρχείο Μήλου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ε/Γ – Τ/Ρ πλοίου μέχρι την προσκόμιση πιστοποιητικού αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ συνελήφθη ο Κυβερνήτης του για παράβαση του άρθρου 314 του Π.Κ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ