Σα. Ιαν 28th, 2023

Μητέρα Γαρυφαλλιάς: “Είναι ένας κτηνάνθρωπος που αφαίρεσε μια ζωή”

Κοινοποίηση >

Την έντονη αντίδραση της μητέρας της Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε άγρια τον Ιούλιο του 2021 στη Φολέγανδρο προκάλεσε ο ελιγμός που επιχείρησε η πλευρά του 30χρονου δράστη με την επίκληση της ψυχικής ασθένειας, ισχυρισμός ο οποίος τελικά δεν έγινε δεκτός από το δικαστήριο.

«Αυτό το χάπι που όλοι οι δολοφόνοι θέλουν να μας το δώσουν να το καταπιούμε, δεν υπάρχει. Απλά υπάρχει ένας κτηνάνθρωπος, ο οποίος θέλει να αφαιρέσει μια ζωή» είπε εμφανώς οργισμένη στο Star η μητέρα της άτυχης 26χρονης.

Η ίδια, μάλιστα, πρόσθεσε ότι «αισθάνεσαι το πρώτο βήμα προς τη δικαίωση αλλά η δικαίωση είναι μια λέξη που απλά την λέμε για να την πούμε. Δικαίωση για εμάς θα ήταν να γυρίσει πίσω το παιδί μας».

Στην ερώτηση, αν είναι έτοιμη να συναντήσει στο δικαστήριο τον δολοφόνο του παιδιού της απάντησε: «θεωρώ ότι δε θα είμαι καθόλου ψύχραιμη. Όμως, θα σταθώ στο ύψος της Γαρυφαλλιάς, στο ύψος της μάνας της Γαρυφαλλιάς».

Υπενθυμίζεται ότι τελικά ο δράστης που δολοφόνησε την άτυχη 26χρονη Γαρυφαλλιά, στη Φολέγανδρο θα οδηγηθεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, όπου αναμένεται να δικαστεί για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση καθώς σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας της Γαρυφαλιάς, Αλέξη Κούγια, οι αρχές απέρριψαν την αιτιολογία του ψυχικά άρρωστου κατηγορούμενου για τη δολοφονία στη Φολέγανδρο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ