
Η γαστρονομική σκηνή της καλοκαιρινής Ελλάδας γνωρίζει μια άνευ προηγουμένου ανάπτυξη, με τα γνωστά ονόματα να εξελίσσονται διαρκώς και νέες αφίξεις να ανανεώνουν το δυναμικό της.
Από τα βραβευμένα γαστρονομικά εστιατόρια της Σαντορίνης μέχρι τις παραδοσιακές ταβέρνες των Δωδεκανήσων και της Κρήτης κι από τις εκπλήξεις του Ιονίου μέχρι τα παράλια της Πελοποννήσου, ένας συναρπαστικός χάρτης γεύσεων περιμένει τους foodies. Στις σελίδες που ακολουθούν, παρουσιάζουμε μερικά από τα πιο ξεχωριστά εστιατόρια του καλοκαιριού και ζητάμε από τους σεφ τους να μας μυήσουν στα μυστικά τους.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ
Στέφανος Κασσελάκης για Αχτσιόγλου: «Δεν είμαι τέλειος σαν εκείνους που έφτιαξαν το νόμο Κατρούγκαλου»
Λιμενικό Ταμείο Σύρου: Απαγόρευση κυκλοφορίας και στάθμευσης στο Νησάκι την Τρίτη 26/9
Ερμούπολη: Που θα τοποθετηθούν οι δύο νέοι υπόγειοι κάδοι