Σα. Ιαν 28th, 2023

Ποιοι είναι οι τρεις νέοι συλληφθέντες για τον βιασμό της 12χρονης

Κοινοποίηση >

Στον ανακριτή οδηγήθηκαν οι τρεις άνδρες που έχουν συλληφθεί – μετά τον Μίχο και τον Σοφιανίδη – για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό.

Στον ανακριτή οδηγήθηκαν λίγο μετά τις 10 το πρωί της Δευτέρας, οι τρεις άνδρες που έχουν συλληφθεί – μετά τον Μίχο και τον Σοφιανίδη – για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό. Οι τρεις συλληφθέντες πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου.

Πρόκειται για τον 33χρονο που συνελήφθη την Παρασκευή, τον 36χρονο διοικητικό υπάλληλο στο νοσοκομείο Μεταξά και τον 34χρονο που συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής. “Προ των πυλών”, βρίσκεται, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, και το ένταλμα για τον “Μιχάλη”, τον μαστροπό – “αλιευτή πελατών”, που συνόδευε το κορίτσι στα ραντεβού με τους βιαστές και εισέπραττε τα χρήματα.

Μετά τις πέντε συλλήψεις βιαστών του κοριτσιού, δύο ακόμα άνδρες, ταυτοποιήθηκαν από την Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και αναμένεται να βρεθούν σύντομα ενώπιων των δικαστικών αρχών. Διαδικτυακές επικοινωνίες στην ανώνυμη εφαρμογή εκπόρνευσης της ανήλικης, ανταλλαγή sms και μηνύματα μέσω viber με το κορίτσι, επιβεβαιώνουν την ταυτότητα των δύο παιδεραστών.

Σημειώνεται ότι μετά τις 13:00 το μεσημέρι, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της ανακρίτριας, προκειμένου να απολογηθεί, και η μητέρα της 12χρονης. Η 37χρονη γυναίκα καλείται να δώσει απαντήσεις σε όσα καταλογίζονται στο κατηγορητήριο που συνέταξε σε βάρος της, την περασμένη Τετάρτη, η 33η Τακτική Ανακρίτρια που εξέδωσε εναντίον της ένταλμα σύλληψης για το αδίκημα της διακεκριμένης μαστροπείας.

Πώς οδηγήθηκαν οι Αρχές στη σύλληψη των τριών
Ένας 36χρονος νοσηλευτής στο αντικαρκινικό νοσοκομείο “Μεταξά”, που είχε μετατραπεί σε διοικητικό υπάλληλο, λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας, συνελήφθη το Σάββατο, κατηγορούμενος για το βιασμό της 12χρονης. Ο άνδρας που εργαζόταν στο τηλεφωνικό κέντρο του νοσοκομείου, διαπιστώθηκε κατά τη έρευνα των αρχών, ότι συνομιλούσε με το κορίτσι μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής ανώνυμων επικοινωνιών και στη συνέχεια συναντήθηκε μαζί της στο γνωστό σημείο των ραντεβού, κοντά στο μετρό των Σεπολίων και τη βίασε.

Ο 33χρονος άνδρας που συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής, κατηγορούμενος ότι βίασε δύο φορές τη 12χρονη, φέρεται να είχε κλείσει τρία ραντεβού με το ανήλικο παιδί.

Ο κάτοικος Αγίας Βαρβάρας που εργαζόταν σε φαρμακαποθήκη, γνώρισε το κορίτσι μέσω της γνωστής εφαρμογής ανώνυμων επικοινωνιών, την οποία χρησιμοποιούσε ο Ηλίας Μίχος για να την εκδίδει. “Μου είπε ότι ήταν 17 χρονών και την πίστεψα. Δεν έδωσα μεγάλη σημασία στην ηλικία”, είπε κυνικά στους αστυνομικούς ο συλληφθείς, ο οποίος υποστήριξε ότι συναντήθηκε με τη 12χρονη αλλά δεν την βίασε.

Τέλος, συνδυαστικές επικοινωνίες οδήγησαν το απόγευμα της Κυριακής στη σύλληψη ενός ακόμα άνδρα που κατηγορείται για το βιασμό της 12χρονης. Ο 34χρονος, κάτοικος Παγκρατίου, όπως και άλλοι από τους συνολικά 4 συλληφθέντες “πελάτες” – βιαστές, συνομιλούσε με το κορίτσι όχι μόνο μέσω του blindchat, όπου είχε δημιουργήσει το… ασφαλές, ανώνυμο προφίλ ο Ηλίας Μίχος, αλλά και μέσω viber και sms.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ