Πα. Φεβ 3rd, 2023

Πως να την κάνεις να κολλήσει μαζί σου ? – Men of Style.

Κοινοποίηση >

Πώς να την κάνεις να κολλήσει μαζί σου;

Αυτή είναι μια ερώτηση που απασχολεί κάθε άντρα.

Όταν ενδιαφέρεσαι πραγματικά για μια γυναίκα υπάρχουν κάποιες στρατηγικές που θα έπρεπε να γνωρίζεις και θα σε βοηθήσουν.

Απαιτούν προσπάθεια και χρόνο αλλά είναι μια διασκεδαστική διαδικασία που σίγουρα έχει να σου προσφέρει πολλά!

Το ζητούμενο όμως δεν είναι μόνο να την κάνεις να κολλήσει και να σε ερωτευτεί, αλλά και να δημιουργήσετε μαζί μια ποιοτική σχέση όπου θα επενδύετε και οι δύο καθώς συνεχίζετε να είστε μαζί.

Παρακάτω θα βρεις κάποιες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν.

1) Χτίσε μια ποιοτική ζωή με ενδιαφέρον

 Συχνά μια γυναίκα θα δείξει ενδιαφέρον και θα νιώσει έλξη για κάποιον που είναι παθιασμένος με αυτό που κάνει. Αυτό σημαίνει ότι εάν καταφέρεις να βρεις τα πράγματα και τις δραστηριότητες που αγαπάς και ζεις με πάθος τη ζωή σου, μια γυναίκα θα επιδιώξει να γίνει μέρος της.

2) Να έχεις αισιοδοξία

Η θετικότητα είναι μεγάλο προσόν.

Κανείς δε θέλει δίπλα του κάποιον που είναι μίζερος και αρνητικός.

Για να κάνεις μια γυναίκα να ενδιαφερθεί, προσπάθησε να είσαι θετικός τόσο στα λόγια και στις σκέψεις αλλά και στις δράσεις σου.

3) Πάντα να δείχνεις σεβασμό

Κάτι που δυστυχώς θα έπρεπε να είναι αυτονόητο.

Η ισότητα και ο σεβασμός είναι βασικοί πυλώνες για οποιαδήποτε ποιοτική σχέση.

Δείξε στη γυναίκα πως τη σέβεσαι, αναγνώρισε τις δυνατότητές της, μίλησέ της ευγενικά και ειλικρινά και ίσως δει σε σένα αυτό που αναζητά κι εκείνη.

4) Μην αφήνεις τις ανασφάλειές σου να σε κρατάνε πίσω

Η συμπεριφορά σου στο φλερτ παίζει πρωταρχικό ρόλο, γιατί δείχνει πολλά στοιχεία του χαρακτήρα σου.

Φυσικά όλοι μας έχουμε ανασφάλειες. Αν όμως αποφύγεις κάποιες συμπεριφορές, όπως την επιβεβαίωση για το κάθε πράγμα που θα πεις ή την ζήλια όταν μιλάει με κάποιον άλλον, θα δείξεις πως έχεις αυτοπεποίθηση και πως την εμπιστεύεσαι.

5) Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεσαι

Θυμήσου ότι σε μια γνωριμία αξιολογείτε και οι δύο τον χαρακτήρα του άλλου. Οπότε δεν χρειάζεται να υπάρχει βιασύνη. Δείξε πως έχεις όρεξη για επικοινωνία, άλλα κι ότι έχεις και μια ζωή. Αν είσαι πάντα διαθέσιμος ίσως σε θεωρήσει δεδομένο και αυτό μπορεί να μειώσει την έλξη.

6) Αποδέξου την για αυτό που είναι

Πολλές φορές συνεχίζουμε να διατηρούμε επαφή με κάποιον άνθρωπο, πιστεύοντας πως στην πορεία θα αλλάξει. Αυτό φυσικά σπάνια συμβαίνει, οπότε αν μια γυναίκα σου αρέσει πραγματικά, φρόντισε να την κάνεις να νιώσει ότι μπορεί να είναι ο εαυτός της μαζί σου. Αν την αποδεχτείς όπως είναι χωρίς να την κρίνεις, θα καταλάβει ότι είσαι ένας άνθρωπος που θα την στηρίξει άνευ όρων.

Αν θες να μάθεις περισσότερα για το φλερτ, ακολούθησε τους Men Of Style στο Instagram: https://www.instagram.com/menofstyle.gr/

Αν θες να έρθεις σε άμεση επικοινωνία τηλεφώνησε στο 210 2525 900.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ