Σα. Ιαν 28th, 2023

Στην Σύρο βρίσκεται απο χτες το μεσημέρι ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Κοινοποίηση >

Ο γνωστός καλλιτέχνης εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι δεν έχει κάποια επαγγελματική υποχρέωση αυτή την περίοδο και επισκέφτηκε το νησί της Σύρου προκειμένου να ξεκουραστεί και να απολαύσει τις διακοπές του, να συναντήσει φίλους και κατά πάσα πιθανότητα να ρίξει και κανένα τρίποντο…μιας και είναι λάτρης της πορτοκαλή θεάς…αφού ως γνωστόν τόσο ο Κωνσταντίνος όσο και ο αδερφός του, Παύλος, έπαιζαν μπάσκετ αρκετά χρόνια.

Αν και ο ίδιος αποφεύγει γενικότερα να τροφοδοτεί τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με στιγμιότυπα από την προσωπική του ζωή, αυτή τη φορά θέλησε να κάνει μια εξαίρεση και μοιραστεί μερικές φωτογραφίες, ωστόσο ήταν αντιπροσωπευτικές για εμάς, δίνοντας μας τροφή… στο ρεπορτάζ!

Δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται το νησί, καθώς έχει αρκετούς φίλους, ενώ πριν από λίγα χρόνια είχε πραγματοποιήσει και συναυλία καλεσμένος της ομάδας βόλεϊ του Φοίνικα Σύρου.


Οι πρώτες φωτογραφίες απο τη Σύρο, δείχνουν στο βάθος τις Αγκαθωπές και τον ορμο του Φοίνικα, τον πολιούχο του νησιού Άγιο Νικόλαο στην περιοχή βαπόρια και δυο φωτογραφίες κατά την βραδινή του έξοδο στο νησί παρέα με τον Γιώργο Πρίντεζη, τους επιχειρηματίες Νότη, Μάνο Σίμο και Γιώργο Φώσκολο στο Suerte Bar.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής διανύει μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της καλλιτεχνικής πορείας του, με σκληρή δουλειά κι όπως ήταν αναμενόμενο χρειαζόντανε μια μικρή παύση στη Πρωτεύουσά των Κυκλάδων σε ένα 5ημέρο στη Σύρο που θα κερδίσει τα βλέμματα μπασκετικών φίλων και μη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ