Πα. Φεβ 3rd, 2023

Στη Νάξο ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τον Αμερικανό Πρέσβη

Κοινοποίηση >

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνεχίζει τις περιοδείες του ανά την Ελλάδα, διαψεύδοντας πάντως το ενδεχόμενο πρόωρων εθνικών εκλογών.

Ένας από τους αμέσως επόμενους σταθμούς του, προφανώς θα είναι η Νάξος. Όπως μετέδωσε το naxospress.gr, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να συνοδεύσει τον Αμερικανό Πρέσβη της Ελλάδος, Γιώργο Τσούνης, ο οποίος αναμένεται να επισκεφθεί το νησί των Κυκλάδων στις 17 Ιουλίου μαζί με εκπροσώπους της Amazon.

Η Amazon επέλεξε το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων με την αρωγή του οικείου Δήμου και του Επαρχείου ώστε να αναδείξει την δυνατότητα της τεχνολογίας Smart Islands. Έτσι, η Νάξος και οι Μικρές Κυκλάδες θα έχουν ανάλογο ρόλο στην Ελλάδα όπως η Χάλκη ή η Αστυπάλαια, ως νησιά πρότυπα για εξελίξεις που έρχονται από το μέλλον και κάνουν τη ζωή των κατοίκων καλύτερη.

Σύμφωνα με το naxospress, τον πρωθυπουργό θα συνοδεύσουν στη Νάξο και κυβερνητικά στελέχη όπως ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερακάκης, ο Υπουργός Νησιωτικής Πολιτικής και Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης αλλά και ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ