Πα. Φεβ 3rd, 2023

Σύρος: Σημαιοφόρος μητέρα και γιος Παραστάτης! Κράτησαν με υπερηφάνεια τη σημαία

Κοινοποίηση >

Μαθητές και μαθήτριες από τα σχολεία της Σύρου παρέλασαν και πάλι, σε άψογους σχηματισμούς, με εθνική υπερηφάνεια, τιμώντας τους αγώνες των προγόνων μας για ελευθερία.

Οι μαθητές κέρδισαν το χειροκρότημα των επισήμων και του κόσμου που συγκεντρώθηκε στην Πλατεία Μιαούλη για να παρακολουθήσει την παρέλαση, με σύμμαχο τον καλό καιρό.

Γενικότερα οι παρελαύνοντες τίμησαν με ιδιαίτερη υπερηφάνεια τους αγώνες των προγόνων μας, με μια εντυπωσιακή παρέλαση ακόμα μια χρονιά στην Πρωτεύουσά των Κυκλάδων. Ωστόσο το Εσπερινό ΕΠΑΛ Σύρου χρήζει ειδικής μνείας αφού δικαιωματικά χειροκροτήθηκε θερμά. Και πως να μην χειροκροτηθεί θερμά όταν στην σημαία παρελαύνουν μητέρα και Γιός. Τόσο η μητέρα Αριάδνη όσο και υιός Ορέστης καμάρωναν ο ένας τον άλλον και το πλήθος στην Πλατεία Μιαούλη τους ίδιους, για την δύναμη και θέληση τους για μάθηση. Ειδικότερα η μητέρα που σήκωσε περήφανα την ελληνική σημαία αποτελεί φωτεινό παράδειγμα τόσο για τους νεότερους όσο και αυτούς που διστάζουν να κάνουν ένα μεγάλο βήμα στη ζωή τους, να επιστρέψουν δηλαδή στα θρανία για ένα καλύτερο μέλλον.

Είναι εργαζόμενη μητέρα δύο παιδιών και παράλληλα φοιτά στο απογευματινό ΕΠΑΛ Σύρου. Φέτος είναι Β Λυκείου και θέλει να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Περήφανοι εκτός του Διευθυντή κ. Νικολάου Αβράμη και των καθηγητών τους και το κοινό της Σύρου! Συνεχίζετε να κρατάτε ψηλά τη σημαία με τη ίδια θέληση, επιμονή και δίψα για μάθηση!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ