Πα. Φεβ 3rd, 2023

Σύρος: Σταμάτησαν να δουν τη θέα, τους τράκαρε αυτοκίνητο και τους πέταξε στο ρέμα

Κοινοποίηση >


Ο οδηγός του διερχόμενου αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το σταματημένο όχημα κι αυτό με τη σειρά να πέσει στην πλαγιά η οποία είχε αρκετά μεγάλη κλίση


«Τύχη βουνό» φαίνεται πως είχε ένας οδηγός και ο συνοδηγός του αυτοκινήτου στο οποίο έπεσε πάνω ένα διερχόμενο όχημα με αποτέλεσμα να το ρίξει σε ένα ρέμα.

Συγκεκριμένα χτες το απόγευμα στο δρόμο που οδηγεί στο Λωτο σημειώθηκε ένα τροχαίο ατύχημα πέρα μα πέρα σπάνιο και απο τύχη γλιτώσαμε τα χειρότερα.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, το ΙΧ αμάξι στάθηκε στην άκρη του δρόμου προκειμένου προφανώς να δουν τη θέα και την θάλασσα, με αποτέλεσμα να δουν την τρελή πορεία του οχήματος τους να σταματά πάνω σε μια συκιά, αφού πρώτα προηγήθηκε σύγκρουση οχήματος την ώρα που βρίσκονταν σταματημένοι στο στο πλάι του δρόμου.

Ο οδηγός smart αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το σταματημένο όχημα κι αυτό με τη σειρά να πέσει στην πλαγιά η οποία είχε αρκετά μεγάλη κλίση.


Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός του SMART,ενώ οι επιβαίνοντες του άλλου οχήματος που βρέθηκαν στο κενό βγήκαν απο μόνοι τους και ανέβηκαν την πλαγιά.

Πηγή: Cuclades24.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ