Τρ. Ιαν 31st, 2023

Τήνος: Διαγωνισμός για την επισκευή και συντήρηση του κινηματογράφου «Αιολίς»

Κοινοποίηση >

Ο Δήμος Τήνου ανακοινώνει την προκήρυξη διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την ανάθεση του έργου «Επισκευή και συντήρηση του Κινηματογράφου ‘Αιολίς’ Δήμου Τήνου», με ενδεικτικό προϋπολογισμό ύψους 1.989.218,94 ευρώ, χωρίς Φ.Π.Α.

Στόχος του έργου είναι η δημιουργία ενός πολυχώρου πολιτισμού (κινηματογραφική αίθουσα με θεατρική σκηνή, θερινός κινηματογράφος, Internet – café με το bar που εξυπηρετεί όλους τους επισκέπτες του κτιρίου, χώροι υγιεινής για το κοινό και ιδιαίτερο χώρο για ΑΜΕΑ κλπ.) που θα απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες με σκοπό την ψυχαγωγία, την ενημέρωση, την επιμόρφωση και γενικότερα την προαγωγή του πολιτισμού, σε όφελος των κατοίκων του νησιού.

Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και από ίδιους πόρους.

Σε σχετική του δήλωση ο Δήμαρχος Τήνου, κ. Γιάννης Σιώτος, τόνισε ότι:

«Σήμερα είναι πράγματι μια μεγάλη μέρα για το νησί μας, αφού ένα όνειρο της γενιάς μου, ένα όνειρο πολλών Τηνιακών, μια απαίτηση της νεολαίας παίρνει σάρκα και οστά. Η προκήρυξη του διαγωνισμού σηματοδοτεί ότι βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τη δημιουργία ενός σύγχρονου πολυχώρου πολιτισμού για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού μας.

Δεν είναι μόνο η υλοποίηση μιας προεκλογικής δέσμευσης. Είναι η απόδειξη ότι το νησί μας πλέον αποκτά σύγχρονες υποδομές και συγκριτικά πλεονεκτήματα που το καθιστούν ελκυστικό προορισμό 365 μέρες του χρόνου.

Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις υπηρεσίες του Δήμου, που βοήθησαν και βοηθούν για την εκπλήρωση αυτού του έργου, όπως και το Υπουργείο Εσωτερικών για την εν μέρει χρηματοδότηση από το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”.

Συνεχίζουμε…»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ