Sat. Dec 2nd, 2023

ΚΥΚΛΑΔΕΣ CHANNEL

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Όλγα Πολίτη: “Μόνο το ΠΑΣΟΚ ξέρει και μπορεί γιατί είναι υπεύθυνη δύναμη Αλλαγής”

Κοινοποίηση >

Η Όλγα Πολίτη είναι υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, για πρώτη φορά στο νομό Κυκλάδων. Είναι αιρετή αντιδήμαρχος στο Δήμο Βούλας – Βουλιαγμένης και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά εδώ και αρκετά χρόνια. Έχει καταβολές από Μύκονο και Άνδρο και φιλοδοξεί να κερδίσει με την ψήφο των κυκλαδιτών μια θέση στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Σε συνέντευξή της μίλησε για το πολιτικό διακύβευμα των εκλογών, ιεράρχησε τα προβλήματα των Κυκλάδων, αναφέρθηκε στους προσωπικούς της στόχους, όπως και στους λόγους που κατά την άποψή της οι πολίτες πρέπει να εμπιστευθούν το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στις εκλογές.

Ποια είναι κατά τη γνώμη σας τα πέντε πιο σημαντικά προβλήματα των Κυκλάδων;

Τα προβλήματα των Κυκλάδων είναι δυστυχώς πολύ περισσότερα από πέντε αποτέλεσμα της ανεπαρκούς πολιτικής των προηγούμενων ετών .

Αν έπρεπε να τα ιεραρχήσω στα 5 κυριότερα αυτά θα ήταν

Υγεία

Ακρίβεια

Υποδομές

Υποβάθμιση περιβάλλοντος

Ενδοκυκλαδικες ανεπαρκείς μεταφορές

Τι κρίνεται κατά τη γνώμη σας στις εκλογές της 21ης Μαΐου;

Την 21η Μαΐου κρίνεται το αύριο της γενιάς μας , των επόμενων γενεών . Η ψήφος σε αυτές τις εκλογές είναι κομβικές για την ουσιαστική αλλαγή και την κοινωνική δικαιοσύνη και ευημερία. Για αυτό ψήφος στο ΠΑΣΟΚ σημάνει μια ψήφος για ένα αύριο με προοπτική

Πώς κρίνετε τον στρατηγικό σχεδιασμό της ΝΔ για τον τουρισμό; Και τι προτείνετε εσείς αν θα εκλεγείτε βουλευτής Κυκλάδων;

Δεν θα κρίνω ένα σχεδιασμό ο οποίος απέτυχε στις προκλήσεις της μεταπανδημικής περιόδου. Ο τουρισμός θέλει στρατηγικό σχεδιασμό δεκαετίας με ουσιαστικές παρεμβάσεις και ενέργειες στο παγκόσμιο τουρισμό status quo. Οι προτάσεις μας για τον τουρισμό είναι αναρτημένες στο πρόγραμμα μας και αποτελούν φάρο ελπίδας για περαιτέρω ισόρροπη ανάπτυξη οικονομίας και φυσικού περιβάλλοντος .

Τελικά είναι η περιφέρεια η μεγάλη δύναμη του ΠΑΣΟΚ; Ποια είναι η εικόνα στο νομό σας;

Το ΠΑΣΟΚ Κιναλ μετά από τα πέτρινα χρόνια του 2012 έχει ανακάμψει . Η Περιφερεια αλλά και τα μεγάλα αστικά κέντρα θα ξαναδώσουν πίσω στην χώρα μας και στο κίνημα μας την δύναμη και την ελπίδα . Θεωρώ πως τα ποσοστά μας θα διπλασιαστούν στις Κυκλάδες αλλά και πανελλαδικά . Και αυτή θα να μόνο η αρχή

Γιατί ο κόσμος να ψηφίσει ΠΑΣΟΚ;

Γιατί το ΠΑΣΟΚ και ξέρει και μπορεί. Μόνο με το ΠΑΣΟΚ ο Έλληνας και η Ελληνίδα έζησαν πραγματική ευημερία και και Ισότητα κοινωνική . Το ΠΑΣΟΚ είναι η υπεύθυνη δύναμη Αλλαγής.

Τι να περιμένουν από εσάς οι συμπολίτες σας αν εκλεγείτε στη Βουλή;

Υπόσχομαι πως είτε εκλεγώ είτε όχι θα βρίσκομαι δίπλα στον νησιώτη στον συντοπίτη μου. Αυτό κάνω και στο δήμο μου που είμαι εκλεγμένη Αντιδημαρχος .

Η σχέση μου με τους πολίτες είναι σχέση εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας . Από τις δημοσκοπήσεις προκύπτει ότι ένα μεγάλο ποσοστό ψηφοφόρων παραμένει αναποφάσιστο. Τι θα τους προτείνατε;

Θα πρότεινα σε όλους τους αναποφάσιστους και ειδικά στους νέους και τις νέες να προσέλθουν στην κάλπη και να στείλουν ένα διπλό μήνυμα . Μήνυμα θετικό για το ΠΑΣΟΚ και μήνυμα απαλλαγής από τις αποτυχημένες πολιτικές τις προηγούμενης δεκαετίας των ΝΔ -ΣΥΡΙΖΑ !

Πρόσφατα βρεθήκατε εκτεθειμένη, μετά από ανήθικη επίθεση καταφέρατε να το κάνετε δύναμη. Πείτε μας λίγο γι αυτή την υπόθεση.

Η υπόθεση εκβιασμού μου με πλαστές φωτογραφίες από σκοτεινούς κύκλους που ήθελαν να με βλάψουν προσωπικά και πολιτικά βρίσκεται ήδη στα χέρια των δικαστικών αρχών . Οι ένοχοι θα τιμωρηθούν . Προτρέπω κάθε γυναίκα να μην φοβάται . Να σπάει τη σιωπή . Είμαστε πολλές !

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ